Lipsă

Trusă supravieţuire de bază

Trusă cutremur de bază cu geantă specială waterproof protejată la umezeală. Kitul de cutremur de bază, spre deosebire de trusa de cutremur medie şi trusa de cutremur maximală, nu include aparatul de radio, încărcătorul de telefon cu dinam şi lanterna cu dinam. Este un kit cutremur cu necesarul pentru situaţii speciale, o trusă de supravieţuire de bază în caz de cutremur.

Kitul principal de supravietuire la cutremur include componetele prezentate mai jos. Kitul de supravietuire este livrat într-o geantă specială, waterproof, marcata specific si usor de transportat. Preţul trusei principale pentru supravietuire la cutremur este de 448 lei. Pentru comenzi utilizati formularul de contact: specificati tipul de trusă de supravieţuire, adresa completă (inclusiv cod poştal), număr de telefon.

Geanta cutremur waterproof

Trusă de cutremur de bază

Mai jos aveţi detaliate toate componentele acestui kit pentru cutremur. Trusa conţine un un mini-kit medical, un mini-kit cu dispozitive, documente cu informaţii şi de completat, alte elemente necesare în situaţii de calamitate naturală.

Componenta kit cutremur

Mini trusă medicală cutremur1) Mini trusă de prim ajutor

O trusa medicala de prim ajutor cu componente de baza pentru situatii de urgenta. Kitul medical este depozitat intr-un pachet special cu fermoar marcat ca atare. Un plic ce protejeaza mini-trusa medicala de umezeala. Aveti in imagine componenţa kitului.

Mini-trusa conţine pansamente, leucoplast, foarfecă, pansamente speciale. Toate pansamentele şi mini-pansamentele sunt sigilate şi sterile. Mini-kitul medical îl puteţi completa cu medicamentele pe care le utilizaţi frecvent sau zilnic pentru anumite afecţiuni. Periodic înlocuiţi medicamentele, înainte de explirare. La fel şi elementele sterile: trebuie înlocuite la o perioadă de maxim 5 ani. Plicul special, marcat cu cruce roşie, protejează ce este înăuntru de umezeală.

Kit cutremur fluierul

 

Mini briceag trusa cutremur2) Mini trusă SOS în cutie rezistentă din metal, marcată ca atare, ce conţine:

 • Un fluier special extrem de util. Un fluier ce contine atat fluierul specific esential pentru trusa de supravietuire dar si o busola cat si un termometru. Un fluier pe care trebuie sa il aveti alaturi de dv. Si sa il purtati tot timpul dupa cutremur sau in situatii special de supravietuire.
 • Busolă independentă, ataşabilă la un ceas.
 • Mini-şurubelniţă 3 în 1. Are o mini-şurubelniţă în cruce, una normală şi o mini cheie pentru şuruburi mici.
 • Mini lanternă cu bateriile necesare.
 • Card multifunctional cu 12 functii si minifierastrau (foto).
 • Mini briceag cu lamă ascuţită şi desfăcător conserve, desfăcător sticle. Minibriceagul are şi două chei de desfăcut şuruburi (foto).

Card multifunctional cutremur

3) Ghidul de comportament in caz de cutremur

Este un document esential pe care trebuie sa il aveti la indemana. Ghidul este inclus in trusa de cutremur construita de noi.

În interiorul ghidului de cutremur veti gasi trei (3) documente: fisa cu informaţii esentiale. Consultati si completati aceste documente care trebuie sa ramana in kitul de supravietuire la cutremur. Alaturi de ghidul de supravietuire la cutremur veti gasi si alfabetul morse. Nu stiti cand aveti nevoie de el in situatii special. Si ghidul de comportament în caz de cutremur publicat de IGSU. În total aveţi trei documente. Fişa cu informaţii este în dublu exemplar.

4) Lumanare medie.

Lumanarea este importanta pentru intretinerea focului si nu numai. În situaţii de urgenţă vă poate ajuta cu lumina sa. Sau poate fi utilizată pentru a vă semnala poziţia când rămâneţi fără niciun alt sistem de iliminare. Pentru semnalizarea poziţiei aveţi însă fluierul special.

5) Pachet cu chibrituri

3 pachete cu chibrituri.

Incarcator de urgenta cu baterii normale

6) Incarcator de telefon cu baterii

Incarcator pentru telefon – power bank – ce utilizeaza baterii normale. Incarcatorul include si o mini lanterna de tip led. Incarcatorul cu baterii normale permite reincarcarea telefonului utilizand ca sursa de energie bateriile din trusa. Nu are nevoie astfel de o retea de current.

7) Set baterii R6 (baterii AA) de calitate.

Trusa de bază
 • Trusa de bază
5

Trusă cutremur de bază

Trusă cutremur de bază cu geantă specială waterproof protejată la umezeală. Kitul de cutremur de bază, spre deosebire de trusa de cutremur medie şi trusa de cutremur maximală, nu include aparatul de radio, încărcătorul de telefon cu dinam şi lanterna cu dinam. Este un kit cutremur cu necesarul pentru situaţii speciale, o trusă de supravieţuire de bază în caz de cutremur.

Lipsă
6 Comments
 1. Reply
  Buciuman Andrei octombrie 15, 2018 at 9:30 pm

  Buna ziua. Doresc sa cumpar un kit cutremur maximala. Va rog sa ma anuntati cand primiti pe stoc. Multumesc.

  • Reply
   TrusaCutremur octombrie 28, 2018 at 9:03 pm

   Toate trusele maximale au fost vandute in timpul exercitiului Seism 2018. Iar cel mai recent cutremur – cel din 27 octombrie – a marit numarul de comenzi pentru trusa de cutremur maximala. Scrieti un mesaj in care solicitati o precomanda aici: http://kit-cutremur.ro/contact-trusa-cutremur/
   Cand va fi din nou la vanzare o trusa de cutremur maximala? Se va vedea pe website.
   Multumim pentru interes. Din pacate cererea este cu mult mai mare decat posibilitatea de a furniza produsele. Fiecare cutremur marste cererea de kituri de cutremur.

 2. Reply
  Bogdan Sonohat octombrie 28, 2018 at 6:47 am

  Bună ziua!

  Cum se poate achiziționa?
  Mulțumesc!

 3. Reply
  Vacarescu Niculina octombrie 28, 2018 at 11:30 am

  De unde pot cumpara kit-ul de baza?

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa