Documente

Documente cutremur necesare în orice trusă de supraviețuire. Pe această pagină veţi găsi trei documente esenţiale pentru orice trusă de supravieţuire la cutremur. Fie că veţi cumpăra un kit cutremur de pe acest site sau doar doriţi documentele necesare: le găsiţi pe această pagină. Nu sunt documente secrete şi nu le ascundem. Vi le punem la dispoziţie în acest aticol şi le puteţi descărca pe calculator. Documentele pot fi de asemenea descărcate şi imprimate/tipărite.

Documente cutremur

Sunt de fapt în acest moment trei documente principale pentru orice trusă de supravieţuire la cutremur. Un kit cutremur trebuie să includă aceste trei documente. Indiferent de oferta pe care o veţi regăsi în online, orice trusă pentru cutremur trebuie să fie însoţită şi de o documentaţie. Aşadar, în acest articol vă punem la dispoziţie documentele utile pentru situaţia de pre şi post cutremur.

Reguli comportament la cutremur

Reguli comportament la cutremur: probabil principalul document. Este un document important redactat de IGSU cu informaţii despre cum să vă pregătiţi pentru situaţia unui cutremur. Acest document cu reguli de comportament la cutremur îl puteţi descărca AICI.

Fişă persoală de supravieţuire

Fişa personală de supraviețuire este un alt document important. Fie că aveţi o singură fişă fie că este pentru mai mulţi membri ai familiei, această fişă este necesară. În general pentru fiecare persoană cu probleme de sănătate este necesar să completaţi o astfel de fişă personală de supravieţuire. În această fişă trebuie să completaţi cu atenţie toate datele solicitate.
Este important ca în această fişă de suprevieţuire la cutremur să completaţi orice boală de care suferiţi. Este important de asemenea să completaţi grupa sanguină şi medicamentele de care aveţi nevoie. Toate aceste informaţii trebuie completate în fişa personală de supravieţuirea la cutremur. Acest document îl găsiţi AICI.

Alfabetul morse

Alfabetul morse este un alt document pe care vi-l recomandăm pentru includerea în trusa de supravieţuire la cutremur. Este un alfabet folosit în comunicare în situaţii speciale. Este un alfabet care se foloseşte de „puncte şi linii” pentru a transmite litere. Fie că este vorba de sunete sau de semnale luminoase: este o modalitate de transmitere a mesajelor.

Acest alfabet morse îl puteţi găsi şi descărca AICI. Este un alfabet publicat de Cercetaşii României.

Documente trusă cutremur

Documente trusă cutremur pe care vi le punem la dispoziţie pe acest website: www.kit-cutremur.ro. Primul şi cel mai important website pentru truse de cutremur. Documentele propuse sunt esenţiale pentru orice trusă de supravieţuire la cutremur. Toate aceste documente ar trebui să fie incluse în orice trusă de supravieţuire, în orice kit cutremur complet.

Kit cutremur

Kitul de cutremur sau trusa de supravieţuire la cutremur vă poate salva viaţa. Această trusă de supravieţuire vă asigură supravieţuirea în condiţiile speciale create după ce se produce o calamitate. Aceeaşi trusa de supravieţuire vă poate ajuta să rezistaţi, să supravieţuiţi şi în alte situaţii: vânătoare, camping, pescuit, cutremur şi chiar „sfârşitul lumii”. Este o trusă utilă de la sfârşitul lumii şi până la situaii de camping sau vânătoare. O trusă pentru cutremur completă, maximală, vă ajută să rămâneţi în viaţă în orice situaţie.

Kituri de cutremur vânzare

Kituri de cutremur la vânzare găsiţi chiar pe acest website. Avem mai multe truse de supravieţuire la cutremur. Puteţi alege dintre acestea funcţie de aceea ce vă doriţi şi funcţie de buget. Aceste truse de supravieţuire le gasiţi AICI. Acesta este singurul website din România dedicat truselor de supravieţuire. Fie că este vorba despre truse generale de supravieţuire sau de kituri de cutremur: aici le veţi găsi pe toate.

Documene trusă cutremur
  • Documente trusă cutremur
5

Documente cutremur

Documente cutremur necesare în orice trusă de supraviețuire. Pe această pagină veţi găsi trei documente esenţiale pentru orice trusă de supravieţuire la cutremur. Fie că veţi cumpăra un kit cutremur de pe acest site sau doar doriţi documentele necesare: le găsiţi pe această pagină. Nu sunt documente secrete şi nu le ascundem.