Lipsă

Trusa de urgenţă medie

Trusa de urgenţă este o trusă de supravieţuire ce include tot cea ce aveţi nevoie pentru a face faţă unei situaţii de criză. Această trusa de supravieţuire nu include alimentele şi apa pe care trebuie să vi le procurați separat de acest kit de urgenţă. Un kit util în situaţii de criză, în caz de război, cutremur sau criză socială sau economică.

Preţ trusă de urgenţă medie: 584 lei (fără taxe de curierat – aproximativ 22 lei). Plata se face ramburs, la curier. Pentru comenzi utilizați formularul de contact AICI: specificați tipul de trusă de supravieţuire dorit, adresa completă (inclusiv cod poştal), număr de telefon.

Trusa de urgenţă include elementele necesare pentru a vă ajuta să supravieţuiţi împreună cu familia în condiţii speciale. Kitul are în compunere cele mai importante elemente impuse de specialiştii experimentaţi în supravieţuire. Este totodată un kit de supravieţuire, o trusă utilă şi în situaţie de cutremur.

Ce include trusa de urgenţă

Produse în trusa de urgenţă

Mai jos aveţi lista cu inventarul de produse incluse în această trusă de urgenţă. Toate aceste itemuri au explicaţii. Dar pentru toate veţi găsi utilitatea necesară atunci când o să vă aflaţi cu această trusă în situaţii de urgenţă. Este mai bine să nu aveţi nevoie de aceste produse. Dar atunci când veţi avea nevoie de ele le veţi identifica valoarea şi utilitatea.

 1. Geanta speciala roşie rezistenţă la umezeală (waterproof).

Geanta roşie marcată cu cruce de prim ajutor, waterproof. O geantă ranforsată pentru a-şi menţine forma.  O geantă dedicată ce poate fi transportată cu uşurinţă şi în călătorii, în concediu. O geantă de urgenţă dedicată, care include toate componentele trusei de urgenţă pentru supravieţuire în situaţii speciale.

kit medical trusa cutremur

 1. Mini trusă medicală „cruce roşie”

O trusa medicala de prim ajutor medie cu componente de baza pentru situații de urgenţă. Kitul medical este depozitat într-un pachet special cu fermoar marcat ca atare. Un plic waterproof ce protejeaza trusa medicala de umezeala. Tot ce include este protejat de apă, de umezeală.

Acest kit medical nu include medicamente cu excepţia unor pastile de aspirină (x4) şi paracetamol (x 4) care pot fi eliberate fără reţetă. Include doar şi numai elemente de prim ajutor medical.

Dacă aveţi o medicamentaţie specială, necesară, intrroduceţi în acest plic câteva dintre pastilele necesare pe care le aveţi procurate cu reţetă.

 1. Trusă compactă SOS cu următorul conţinut:

– Cutie metalică rezistentă la şocuri marcată pe roşu cu SOS.

– Card multifuncţional cu funcţii de briceag din oţel.

– Fluier metalic (cu compartiment interior în care puteţi introduce un bilet cu informaţii tactice).

– Mini forfecuţă.

– Dispozitiv supravieţuire – tragere, agăţare, fierăstrău cu lanţ metalic.

– Micro patent cu dispozitive multiple.

– Micro lanternă cu 1 led.

– Micro briceag.

 1. Briceag elvețian cu 10 funcții , roșu, 9cm

Briceagul include: cuţit mare, deschizător de conserve, deschizător de sticle, mini fierăstrău, tirbușon, şurubelniţă cruce, şurubelniţă dreapta, pila, foarfecă, scobitoare.

 1. Dispozitiv de urinare pentru femei.

Cu ajutorul acestui dispozitiv femeile nu sunt nevoite sa se aseze pe vasul de WC. Femeile pot urina cu acest dispozitiv din picioare. In situatii speciale femeile pot utiliza acest dispozitiv fie in tabere de refugiați, fie in zone unde toaletele de WC sunt utilizate des fără a fi dezinfectate.

 1. Radioreceptor „tranzistor” AM + FM

Un radioreceptor analogic, versatil, uşor de utilizat. Este un radio care funcţionează cu doar două baterii AA care sunt incluse în trusă. Acest radio tranzistor funcţionează în orice condiţii meteo şi recepţionează principalele posturi de radio.

În situaţie de criză, mobilizare sau război, acest mini radioreceptor poate fi utilizat pentru a asculta Radio România Actualităţi pe AM (Unde Medii şi Unde Lungi) cât şi postruile de radio private pe Unde Ultra Scurte (FM). Cu ajutorul acestui radioreceptor veţi primi informaţii pe unde radio atunci când nu va mai exista internet, nu va mai exista telefonie mobilă, nu va mai exista nici un canal de comunicare cu exteriorul.

Un radioreceptor absolut necesar pentru situaţii de urgenţă. Trusa de supravieţuire trebuie să conţină un astfel de aparat.

 1. Lanternă dublă led cu cârlig şi magnet

O lanternă cu cârlig pliabil dar şi cu suport magnetic. O lanternă pliabilă cu suport magnetic portabil COB LED. Se alimentează cu baterii AAA pe care le regăsiţi în trusă. O lanternă versatilă şi puternică cu lumină led.

Lanterna are două zone de iluminare şi cu ajutorul magnetului poate fi fixată pe orice suprafaţă metalică. De asemenea, cârligul vă ajută să o agăţaţi cu uşurinţă pentru a avea mâinile libere.

Putere: 3W, foloseşte 3 baterii AAA.

 1. Spray paralizant iritant autoaparare

Spray paralizant iritant lacrimogen autoapărare cu piper NATO 20 ml.

Efectul sprayului paralizant este iritant lacrimogen de durata si se manifesta prin senzație de arsura în ochi, nas şi căile respiratorii. Senzația de arsură în ochi declanșează automat reflexul de închidere a ochilor motiv pentru care persoana in cauza poate fi uşor dezorientata.

Daca doza administrată este mai mare, apar simptome de tuse si senzația de voma. Durata efectului este de aproximativ 30 minute după care dispare complet fără a lăsa efecte secundare .

Avertisment !!!

Nu răspundem de eventualele fapte antisociale realizate cu el . Va recomandam sa aveți un comportament responsabil pentru a nu intra sub incidenta legii!

 1. Memorie USB Kingston 32GB

Unitate flash USB capacitate 32 G cu capac de protecție şi dispozitiv de agăţare breloc.

DataTraveler® Exodia de la Kingston oferă performanţa USB 3.2 Gen 1 pentru acces uşor la laptopuri, PC-uri desktop, monitoare si alte dispozitive digitale. DT Exodia permite transferuri rapide şi stocarea convenabilă a documentelor, muzicii, videoclipurilor si multe altele. Designul practic si culorile la moda îl fac ideal pentru utilizarea zilnică la locul de munca, acasă, scoală sau oriunde trebuie sa va luați datele.

Documentele de urgenţă în format PDF le puteţi descărca de AICI. Le aveţi şi în format tipărit în această trusă.

Acest dispozitiv este important pentru stocarea documentelor în formă digitală în interiorul trusei de supravieţuire. Salvaţi documentele principale ale dv. Realizaţi scanări color ale documentelor de identitate (CI, carnet de şofer, paşaport), documentelor casei, asigurarea medicală sau asigurarea locuinţei, scanări după reţete medicale sau scrisori medicale, fotografii importante, documente încheiate la notar. Toate aceste documente scanate color, salvate în format pdf, trebuie păstrate în trusa de cutremur (stocate pe memory stick).

 1. Mini lanternă led cu corp aluminiu

Lampa cu 9 LED uri, Greutate: 43g (fără baterii), Iluminare : 12 lumeni, lungime: 82mm, diametru : 27mm, baterii incluse (3 x AAA) pentru această mini-landernă.

O lanternă extrem de utilă care poate fi purtată şi separat de trusă, cu uşurinţă.

 1. Gel antibacterian.
 2. Set 4 baterii AA.
 3. Set 4 baterii AAA.
 4. Cutii chibritouri x 2.
 5. Două lumânări medii.

Lumânarea este importanta pentru întreținerea focului şi nu numai. Poate fi şi o sursă de lumină pe termen scurt. Când aveţi victime în familie: le puteţi aprinde o lumânare.

 1. Documente de urgenţă în format tipărit:

În interiorul ghidului de cutremur veți găsi trei (3) documente: fişa cu informaţii esențiale. Consultati şi completați aceste documente care trebuie sa rămână in kitul de supraviețuire la cutremur. După completare puneţi fişa cu date personale să o introduceţi în cutia kitului SOS sau în trusa de prim ajutor (ambele protejează la umezeală).

– Gid de comportament la cutremur x1.

Este un document esențial pe care trebuie sa îl aveți la îndemâna. Ghidul este inclus in trusa de cutremur construita de noi.

– Codul Morse x1.

– Fişa cu informaţii esenţiale x2.

Este „fişa supraviețuitorului”. Sunt informaţii esențiale în situaţia în care cineva vă găseşte într-o stare psihică sau medicală precară sau chiar în stare de inconștiență. Sunt două exemplare: pentru două persoane.

Nu uitaţi de documentele esenţiale pe care să le stocaţi pe memory stick-ul livrat în trusă.

Alte echipamente necesare pentru situaţii de urgenţă

Vă recomandăm ca, alături de această trusă, să aveţi un stoc de apă potabilă şi de alimente sub formă de conserve. Alimentele şi apa ar trebui să acopere o perioadă de o lună.

În situaţii de criză aveţi, de asemenea, nevoie de soluţii de energie electrică cum ar fi de exemplu un generator de curent electric şi un minim stoc de combustibil pentru a pune în funcţiune acest generator. De preferat este să vă configuraţi rezervele pentru o perioadă de o lună de zile şi să le dimensionaţi funcţie de numărul membrilor familiei.

Lipsă
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa