Lipsă

Trusă cutremur medie

Kit cutremur trusa medie de supravietuire. O trusa importanta in situatia unui cutremur, kit cutremur pe care trebuie sa il aveti la indemana.

Este probabil cea mai buna trusa de supravietuire la cutremur de pe piata. Daca nu chiar singura trusa de cutremur completa. Compunerea trusei respecta recomandarile nationale si internationale pentru specificatiile si elementele ce trebuie incluse intr-o trusa de supravietuire la cutremur.

Kitul de supravietuire la cutremur include componentele descrise, incluse intr-o singura geanta marcata specific si usor de transportat. Pretul trusei medii pentru supravietuire la cutremur este de 512 lei (preţul nu include şi transportul prin curier rapid). Pentru comenzi utilizati formularul de contact-comandă AICI: specificati tipul de trusă de supravieţuire, adresa completă (inclusiv cod poştal), număr de telefon.

Trusa cutremur medie

1) Geanta speciala rosie rezistenta la umezeala (waterproof)

Geanta rosie marcata cu cruce de prim ajutor, waterproof. O geanta dedicate pentru primul ajutor in caz de cutremur ce poate fi transportata cu usurinta si in calatorii, in concediu. O geanta dedicata, cu comportamente speciale pentru elementele din compunerea kitului.

2) Kit medical prim-ajutor mediu

O trusa medicala de prim ajutor medie cu componente de baza pentru situatii de urgenta. Kitul medical este depozitat intr-un pachet special cu fermoar marcat ca atare. Un plic waterproof ce protejeaza trusa medicala de umezeala.

Acest kit medical nu include medicamnte. Include doar şi numai elemente de prim ajutor medical.

3) Cutie metalica rezistenta KIT SOS ce include:

Card multifunctional cu 12 functii si minifierastrau, fluier metalic cu compartiment etanş, minipatent multifuncţional care include mini patent, lama, desfacator, lama, pilă posibilitate de autosustinere, minibiceag cu cheie interioară, mini cheie cu minifierastrau, minilanternă led. In trusa SOS se mai găsiţi ţi o mini busolă şi o mini forfecuţă (utilă şi pentru trusa medicală şi pentru bandajul suplimentar).

Kitul SOS, într-o cutie metalică dedicată, este în sine un mini-kit de urgenţă.

5) Ghidul de comportament in caz de cutremur

Este un document esential pe care trebuie sa il aveti la indemana. Ghidul este inclus in trusa de cutremur construita de noi.

In interiorul ghidului de cutremur veti gasi trei (3) documente: fisa cu informaţii esentiale. Consultati şi completati aceste documente care trebuie sa ramana in kitul de supravietuire la cutremur. După completare puneţi fişa cu date personale să o introduceţi în cutia kitului SOS sau în trusa de prim ajutor (ambele protejează la umezeală).

Important: clipul video de mai jos este pur orientativ.

6) Lumanare medie

Lumanarea este importanta pentru intretinerea focului si nu numai.

7) Pachet cu chibrituri

Alaturi de amanrul din kitul SOS pachetele cu chibrituri sunt importante intr-o trusa de supravietuire.

Un dispozitiv de urinare pentru femei. Cu ajutorul acestui dispozitiv femeile nu sunt nevoite sa se aseze pe vasul de WC. Femeile pot urina cu acest dispozitiv din picioare. In situatii speciale femeile pot utiliza acest dispozitiv fie in tabere de refugiati, fie in zone unde toaletele de WC sunt utilizate des fara a fi dezinfectate.

8) Incarcator de telefon cu baterii

Incarcator pentru telefon – power bank – ce utilizeaza baterii normale. Incarcatorul include si o mini lantern de tip led. Incarcatorul cu baterii normale permite reincarcarea telefonului utilizand ca sursa de energie bateriile din trusa. Nu are nevoie astfel de o retea de current.

9) Set 4 baterii R6 (baterii AA).

Set baterii R6 pentru lanternă sau pentru ce mai puteţi avea nevoie în situaţii speciale. Pentru a vă consolida trusa vă recomandpm să suplimentaţi cu încă câteva seturi de baterii. Trusa este concepută pentru 3 zile. Pentru mai multe zile de supravieţuire veţi avea nevoie de mai multe baterii.

10) Set 4 baterii R 3 (baterii AAA).

Similar cu setul de baterii R6 aceasta este uns et destinat să vă ajute pentru 2-3 zile. O criză poate dura însă mai multe zile. Vă recomandăm să adăugaţi alte seturi de baterii (sigilate).

12) Gel antiseptic

Un gel antiseptic extrem de util în situaţia în care nu vă puteţi spăla pe mâini. Un gel util şi pentru a vă asigura eficienţa antiseptică dar şi pentru mici răni ca de exemmplu zgârieturile.

Un gel esential in situatii de criza. Va puteti curata pe maini si il puteti utiliza chiar la dezinfectarea unor zone de piele.

13) Fluier cu busolă şi termometru

Este probabil un echipemant extrem de important. Aveţi în kitul SOS un fluier de metal cu mare reverberaţie. Dar vă punem în această trusă, la îndemână, şi un fluer special ce include şi busolă dar şi termometru.

14) Pansament special suplimentar

O rolă de pansament elastic foarte eficient care susţine trusa medicală de prim ajutor

15) Bandaj triunghiular pentru situaţia unor fracturi de braţ.

16) Lanternă cu led cu funcţiuni multiple. O lanternă utilă în condiţii de supravieţuire. O lanternă agăţătoare (are un cârlig special pe lanternă).

Pretul pentru aceasta trusa de cutremur este precizat si la inceputul articolului: 512 lei (fără transport prin curier în acest preţ).

Trusa cutremur medie
 • Trusa cutremur media
5

Trusa cutremur medie

Trusa cutremur medie componenta. Kit cutremur mediu ce include elementele necesare supravietuirii la cutremur. Kit cutremur trusa media de supravietuire. O trusa importanta in situatia unui cutremur, kit cutremur pe care trebuie sa il aveti la indemana.

Lipsă
1 Comment
 1. Reply
  Gabriela Gavrilescu iulie 26, 2018 at 5:20 pm

  Buna ziua
  Vreau un nr de telefon sa va pot contacta.
  Este vorba despre o comanda de truse
  mai mare.

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa