Lipsă stoc

Trusă cutremur medie

Kit cutremur trusa media de supravietuire. O trusa importanta in situatia unui cutremur, kit cutremur pe care trebuie sa il aveti la indemana.

Este probabil cea mai buna trusa de supravietuire la cutremur de pe piata. Daca nu chiar singura trusa de cutremur completa. Compunerea trusei respecta recomandarile nationale si internationale pentru specificatiile si elementele ce trebuie incluse intr-o trusa de supravietuire la cutremur.

Kitul de supravietuire la cutremur include componentele descrise, incluse intr-o singura geanta marcata specific si usor de transportat. Pretul trusei medii pentru supravietuire la cutremur este de 348 lei. Expedierea este gratuita prin Posta Romana (livrare la domiciliu prin serviciul factaj). Pentru comenzi utilizati formularul de contact: specificati tipul de trusă de supravieţuire, adresa completă (inclusiv cod poştal), număr de telefon.

Trusa cutremur medie

1) Geanta speciala rosie rezistenta la umezeala (waterproof)

Geanta rosie marcata cu cruce de prim ajutor, waterproof, 26x18x8 cm. O geanta dedicate pentru primul ajutor in caz de cutremur ce poate fi transportata cu usurinta si in calatorii, in concediu. O geanta dedicata, cu comportamente speciale pentru elementele din compunerea kitului.

2) Kit medical prim-ajutor

O trusa medicala de prim ajutor cu componente de baza pentru situatii de urgenta. Kitul medical este depozitat intr-un pachet special cu fermoar marcat ca atare. Un plic waterproof ce protejeaza trusa medicala de umezeala.

3) Cutie metalica rezistenta KIT SOS ce include:

Card multifunctional cu 12 functii si minifierastrau, fluier cu busola, minibriceag cu mini chei fixe si desfacator conserve, chibrituri, mini lanterna cu bec led.

Un bec special ce poate fi amplasat / agatat pentru a semnaliza locul in care va aflati. Becul led isi modifica culorile (rosu – verde – galben) pentru a face vizibila respectiva pozitie. Pentru a activa acest semnalizator de locatie scoateti siguranta alba de plastic, insurubati si becul de semnalizare se activeaza.

4) Briceag cu lingură şi furculiţă.

Un briceag special ce include pe langa lama de briceag si alte functii importante. Un briceag cu tribuson, desfacator sticle si conserve, desfacator conserve, lingură şi furculiţă.

6) Ghidul de comportament in caz de cutremur

Este un document esential pe care trebuie sa il aveti la indemana. Ghidul este inclus in trusa de cutremur construita de noi.

In interiorul ghidului de cutremur veti gasi trei (3) documente: fisa cu informaţii esentiale. Consultati şi completati aceste documente care trebuie sa ramana in kitul de supravietuire la cutremur. După completare puneţi fişa cu date personale să o introduceţi în cutia kitului SOS sau în trusa de prim ajutor (ambele protejează la umezeală).

Alaturi de ghidul de supravietuire la cutremur veti gasi si alfabetul morse. Nu stiti cand aveti nevoie de el in situatii special.

7) Lumanare medie

Lumanarea este importanta pentru intretinerea focului si nu numai.

8) Pachet cu chibrituri

2 pachete cu chibrituri. Alaturi de amanrul din kitul SOS pachetele cu chibrituri sunt importante intr-o trusa de supravietuire.

Un dispozitiv de urinare pentru femei. Cu ajutorul acestui dispozitiv femeile nu sunt nevoite sa se aseze pe vasul de WC. Femeile pot urina cu acest dispozitiv din picioare. In situatii speciale femeile pot utiliza acest dispozitiv fie in tabere de refugiati, fie in zone unde toaletele de WC sunt utilizate des fara a fi dezinfectate.

10) Incarcator de telefon cu baterii

Incarcator pentru telefon – power bank – ce utilizeaza baterii normale. Incarcatorul include si o mini lantern de tip led. Incarcatorul cu baterii normale permite reincarcarea telefonului utilizand ca sursa de energie bateriile din trusa. NU are nevoie astfel de o retea de current.

11) Lanterna led alimentata cu baterii:

Lanterna are carlig de agatare dar si magnet pentru prinderea pe un plafon metalic.

Lanterna are doua optiuni diferite: 24 de leduri de plafon, iluminare de urgenta sau mini-lanterna laterala cu 3 led-uri. Toate led-urile sunt cu lupa si lumina lor este amplificata. Consumul este redus – Alimentare: 3 baterii R6. Un singur buton cu doua comenzi: lanterna de plafon sau lanterna de urmarire.

Aceasta lanterna a fost verificata pentru misiuni speciale de armata elvetiana in operatiuni de salvare si interventie. Lanterna asigura iluminatul in conditii speciale de vreme si de temperatura.

12) Set baterii R6 (baterii AA).

Un fluier special extrem de util. Un fluier ce contine atat fluierul specific esential pentru trusa de supravietuire dar si o busola cat si un termometru. Un fluier cu snur pentru agatat de gat. Un fluier pe care trebuie sa il aveti alaturi de dv. Si sa il purtati tot timpul dupa cutremur sau in situatii special de supravietuire. Nu uitati ca tot in aceasta trusa mai aveti un fluier in kitul SOS.

13) Incarcator cu dinam

Un incarcator pentru telefonul mobil cu dinam – power bank cu dinam. Situat de asemenea la indemana in trusa de urgenta. Va puteti incarca oricand telefonul sau orice se alimenteaza prin USB dand la manivela dinamului.

15) Gel antiseptic

Un gel esential in situatii de criza. Va puteti curata pe maini si il puteti utiliza chiar la dezinfectarea unor zone de piele.

Pretul estimativ pentru aceasta trusa de cutremur este precizat si la inceputul articolului: 358 lei.

Lipsă stoc
1 Comment
 1. Reply
  Gabriela Gavrilescu iulie 26, 2018 at 5:20 pm

  Buna ziua
  Vreau un nr de telefon sa va pot contacta.
  Este vorba despre o comanda de truse
  mai mare.

Leave a reply