Trusa medicala de prim ajutor

Trusa medicala din kitul de cutremur reprezinta o componenta principala. Trusa medicala de supravietuire din kitul de cutremur trebuie sa contina doua categorii de produse. Este vorba de interventie de prim ajutor la rani si sustinere medicala de prim ajutor. Din prima categorie fac parte componenta din trusa medicala de urgenta. Cum sunt de exemplu bandajele, foarfecele, foarfeca speciala, penseta speciala, lecoplastul special, produse de ingrijire a ranilor duperficiale sau medii ale pielii. Din a doua categlie fac parte medicamentele de necesitate care sigura sprijin medical pentru perioada imediat de dupa cutremur. Medicamente necesare cand accesul la medicina de urgenta este greu accesibila. Si vorbim aici de aspirina, antinevralgic, crema cu antibiotic pentru tratarea ranilor etc. De fapt sunt medicamente de sustinere pana in momentul primirii de sprijin din partea echipelor IGSU.

Trusa medicala pentru cutremur

Cutremur trusa medicalaRucsacul de cutremur trebuie sa contina cel putin o trusa medicala de urgenta cu produse de ingrijire a eventualelor rani. Bagajul special de cutremur include aceasta trusa medicala de urgenta ce poate fi mai complexa sau care sa contina elemente minim necesare pentru ingrijirea ranilor. Trusele de cutremur promovate de kit-cutremur.ro includ cel putin o trusa medicala ce se afla in interiorul unei truse medicale de sine-statatoare, o trusa medicala de urgenta intr-o geanta sau portofel marcat cu crucea rosie. Trusa medicala se afla intr-o geanta sau intr-un portofel special de culoare rosie.

Kit medical cutremur

Trusele de cutremur promovate de kit-cutremur.ro includ truse speciale medicale alaturi de trusele de supravietuire la cutremur. Trusa de supravietuire la cutremur include briceag multifunctional sau card multifunctional, lanterna, fluier, termometru, aparat de radio. Asadar trusa de supravietuire la cutremur este un bagaj complet, dotat atat cu trusa medicala cat si cu trusa de supravietuire. Un „rucsac de cutremur” ce include obligatoriu in kitul de cutremur o trusa de prim ajutor medical si o trusa de supravietuire cu elemente de esentiale.

Trusa medicala cutremur
  • Trusa medicala cutremur
5

Trusa medicala cutremur

Trusa medicala cutremur – kit cutremur.Trusa medicala de supravietuire din kitul de cutremur trebuie sa contina doua categorii de produse: interventie de prim ajutor la rani si sustinere medicala de prim ajutor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa