Stoc epuizat

Trusă supravieţuire la cutremur maximală

Kit de supravietuire la cutremur ce contine urmatoarea trusa completa cu elemente si componente esentiale. Pentru informatii si pret utilizati formularul de contact. Trusa de supravietuire maximala are un pret de 375 lei.  Expedierea este gratuita prin Posta Romana (livrare gratuită la domiciliu, serviciu factaj). Pentru comenzi utilizati formularul de contact: specificati tipul de trusă de supravieţuire dorit, adresa completă (inclusiv cod poştal), număr de telefon.

Este probabil cea mai complexa trusa de supravietuire la cutremur de pe piata. Puteti verifica acest adevar nu doar prin compunerea trusei ci si prin absolut toate recomandarile nationale si internationale pentru specificatiile si elementele ce trebuie incluse intr-o trusa de supravietuire la cutremur.

Kitul de supravietuire la cutremur aflat la vanzare include in pachetul maximal urmatoarele componente incluse intr-o singura geanta marcata specific si usor de transportat.

Compunere trusa supravietuire

1) Geanta:

  • Material: rezistent la umiditate
  • Dimensiune: 28 x 19x 20cm
  • Culoare ROSIE cu marcaj de identificare PRIM AJUTOR.

2) Cutie metalica rezistenta KIT SOS maximal ce include:

Card multifunctional, amnar cu scaparator, fluier cu compartiment etans pentru bilet SOS, busola, fir supravietuire cu inele si sarma fierastrau, minibriceag cu minipatent, taietor sarma, mini fierastrau, surubelnita in cruce, minicutit, desfacator sticle si conserve. Pentru mai multe informatii despre acest kit special SOS in cutie metalica accesati kit-cutremur.ro.

Important: in acest kit aveti un fluier special. Il desfaceti (desurubati) si in interior introduceti un biletel cu informatii importante despre posesorul trusei de supravietuire. Un biletel pe care il rulati si apoi il introduceti in lacasul special.

3) Kit prim ajutor medical varianta maximala:

– Pachet-geanta de culoare rosie, material impermeabil fermoar cu doua chei, sistem de agatare si sistem de prindere la centura.

– Kitul de prim ajutor maximal include 120 de elemente, componente si piese esentiale pentru primul ajutor plus aspirina si paracetamol (periodic aceste medicamente de prim uz trebuie reinnoite). Cele 120 de elemente cuprind de la pansament, foarfeca, ace de prindere, mini-garou, bandaj rapid, leucoplast, bandaj triangular, betisoare sterile, penseta, elemente medicale de prim ajutor si pana la cateva pastile medicale de prima asistenta.

4) Lanterna led alimentata cu baterii:

  • Lanterna are carlig de agatare dar si magnet pentru prinderea pe un plafon metalic.
  • Lanterna are doua optiuni diferite: 24 de leduri de plafon, iluminare de urgenta sau mini-lanterna laterala cu 3 led-uri. Toate led-urile sunt cu lupa si lumina lor este amplificata. Consumul este redus – Alimentare: 3 baterii R6. Un singur buton cu doua comenzi: lanterna de plafon sau lanterna de urmarire.
  • Aceasta lanterna a fost verificata pentru misiuni speciale de armata elvetiana in operatiuni de salvare si interventie. Lanterna asigura iluminatul in conditii speciale de vreme si de temperatura.

5) Aparat de radio – tranzistor.

Un aparat de radio analogic, simplu si dedicat pentru orice conditii de supravietuire. Un aparat de radio ce functioneaza cu baterii, un aparat de radio cu consum redus. Aparat de radio FM si AM necesar, indicat, obligatoriu intr-o trusa de supravietuire la cutremur.

6) Lanterna cu dinam

O lanterna dedicate situatiilor de criza si de supravietuire. O lanterna speciala ce se incarca doar prin presarea unui buton. Lanterna cu led ce nu are nevoie de baterii. Lanterna cu dinam poate fi utilizata oricand si oriunde fara a avea nevoie de baterii.

7) Briceag multifunctional cu lingura si furculita

  • Un briceag unic ce dubleaza mini-briceagul din kitul SOS. Un briceag extrem de util in orice situatie de criza, o unealta multifunctionala ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de supravietuire la cutremur.
  • Un briceag ce se desface in doua bricege separate. Unul dintre ele contine lingura, cutit, dispozitiv de gaurire. A doua bucata/ segment include furculita , desfacator de conserve, desfacator de capace de bere, tirbuson.

8) Gel antiseptic

Un gel esential in situatii de criza. Va puteti curata pe maini si il puteti utiliza chiar la dezinfectarea unor zone de piele.

9) Carlig multifunctional

Un carlig din otel cu ajutorul caruia puteti agata, atarna, pune la inaltime lanterna etc. Un carlig in forma de S pe care il puteti utiliza in diferite zone in situatii dificile si critice.

10) Set baterii R6 (baterii AA) de calitate.

11) Fluier cu busola si termometru

Un fluier special extrem de util. Un fluier ce contine atat fluierul specific esential pentru trusa de supravietuire dar si o busola cat si un termometru. Un fluier cu snur pentru agatat de gat. Un fluier pe care trebuie sa il aveti alaturi de dv. Si sa il purtati tot timpul dupa cutremur sau in situatii special de supravietuire. Nu uitati ca tot in aceasta trusa mai aveti un fluier in kitul SOS.

12) Ghidul de comportament in caz de cutremur

Este un document esential pe care trebuie sa il aveti la indemana. Ghidul este inclus in trusa de cutremur construita de noi.

In interiorul ghidului de cutremur veti gasi trei (3) documente: fisa cu informaţii esentiale, ghidul, alfabetul morse. Consultati si completati aceste documente care trebuie sa ramana in kitul de supravietuire la cutremur.

Alaturi de ghidul de supravietuire la cutremur veti gasi si alfabetul morse. Nu stiti cand aveti nevoie de el in situatii special.

13) Lumanare medie

Lumanarea este importanta pentru intretinerea focului si nu numai.

14) Pachet cu chibrituri

3 pachete cu chibrituri. Alaturi de amanrul din kitul SOS pachetele cu chibrituri sunt importante intr-o trusa de supravietuire.

15) Dispozitiv de urinare pentru femei

Un dispozitiv de urinare pentru femei. Cu ajutorul acestui dispozitiv femeile nu sunt nevoite sa se aseze pe vasul de WC. Femeile pot urina cu acest dispozitiv din picioare. In situatii speciale femeile pot utiliza acest dispozitiv fie in tabere de refugiati, fie in zone unde toaletele de WC sunt utilizate des fara a fi dezinfectate.

16) Dispozitiv de incarcare telefon / incarcare 5V

Un dispozitiv special inclus in trusa de supravietuire pentru incarcarea telefonului. Acest power bank include si o mini-lanterna cu led extrem de utila. Dispozitivul este pus in zona superioada a kitului maximal.

Acest dispozitiv are doi acumulatori de mare putere (INCLUSI). Este indicat ca periodic sa descarcati/incarcati acest dispozitiv. Un power bank special si extrem de util in situatii de urgenta.

Acest kit de incarcare (POWER BANK) include si o minilanterna cu led de luga durata de utilizare.

17) Fluier de urgenta suplimentar

Inca un fluier de urgenta situate in trusa maximala la indemana. Un fluier de urgenta pe care trebuie sa il aveti aproape. Este situat imediat dupa ce deschideti trusa de prim ajutor. Este un fluier cu busola si termometru.

18) Incarcator cu dinam

Un incarcator pentru telefonul mobil cu dinam. Situat de asemenea la indemana in trusa de urgenta. Va puteti incarca oricand telefonul sau orice se alimenteaza prin USB dand la manivela dinamului.

Este un dinam ce va asigura oriunde si in orice condiţii o sursa de tensiune pentru a incarca orice dispozitiv conectat la mufa de tip USB a acestui mini-aparat.

Kitul de cutremur VIP este proiectat pentru 2-3 persoane. Respecta toate conditiile impuse de institutiile specializate din Statele Unite care ofera recomandari in situatii de cutremur. Kitul de cutremur VIP depaseste orice necesar de elemente pentru supravietuire.

IMPORTANT: kitul de supravietuire la cutremur de tip maximnal nu include: alimentele si apa necesare supravietuirii la cutremur. Pentru 3-4 zile se recomanda o rezerva de 12 L apa pentru trei persoane.

Stoc epuizat
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply