Trusa supravietuire: dinam pentru incarcare telefon

Incarcatorul de telefon cu dinam este una dintre cele mai bune optiuni pentru trusa de supravietuire la cutremur. Dinamul pentru incarcarea telefonului din kitul de cutremur este de mare utilitate. Trusa de cutremur trebuie sa contina obligatoriu un incarcator pentru telefon. Dupa cutremur este foarte posibil ca energia electrica sa se opreasca. In aceasta situatie nu veti avea solutia obisnuita pentru incarcarea telefonului. Cand acumulatorul telefonului se va consuma veti avea nevoie de un incarcator. Si singurul incarcator de telefon absolut independent este cel cu dinam.

Trusa urgenta incarcator telefonDinamul este o mica masinarie care actionata produce curent. Nu trebuie sa pedalezi, trebuie insa sa invarti o mica manivela ca pentru a rasni ceva. Nu rasnesti ci produci curent care este livrat spre mufa USB. Dar un simplu dinam nu este suficient pentru incarcarea telefonului. Dispozitivul de tip power bank cu dinam este un mic aparat care produce curentul necesar pentru incarcarea telefonului. Curentul generat este adaptat si livrat printr-o mufa USB. De la mufa USB a dispozitivului puteti incarca atat telefonul cat si orice dispozitiv ce se poate alimenta sau incarca prin USB. Dinamul pentru incarcarea telefonului este usor de utilizat. Puteti incarca telefonul folosind acest dispozitiv doar prin rotirea unei mici manete.

Printre solutiile propuse de kit-cutremur.ro pentru incalcarea telefonului in situatii de urgenta este si incarcatorul de telefon cu baterii obisnuite. Incarcatorul de telefon cu baterii obisnuite ofera si el independenta dar este dependent de bateriile pe care le aveti in trusa de supravietuire la cutremur.

Dinam incarcare telefon

Trusa de supravietuire trebuie sa contina un dispozitiv de incarcare pentru telefon. Un power bank pentru incarcarea telefonului poate fi cu acumulator, cu baterii obisnuite sau cu dinam. Pentru o perioada mai mare de timp fara curent electric incarcatorul de telefon cu dinam este probabil cea mai buna solutie. Dinamul pentru incarcarea telefonului depaseste si incarcatorul solar pentru ca nu depinde de lumina soarelui.

Dinam incarcare telefonO trusa de supravietuire la cutremur cu dinam este una dintre cele mai bune solutii pentru un kit de cutremur. Singurul dezavantaj este ca incarcatorul cu dinam necesita o actionare permanenta, un lucru mecanic constant, pentru a genera curentul. Din acest motiv o alta solutie foarte buna pentru trusa de supravietuire la cutremur este incarcatorul de telefon cu baterii obisnuite. In mod simplu, dinamul pentru incarcare telefonului va asigura o sursa permanenta si fara epuizare pentru incarcarea telefonului in situatii de urgenta. Trebuie doar sa aveti rabdarea si minima forta necesara pentru a da de micuta manivela care genereaza curentul necesar incarcarii telefonului. Dinamul pentru incarcarea telefonului poate fi utilizat oricand, oricate zile nu aveti curent la prize, oriunde va aflati.

Kitul de cutremur

Kitul de cutremur este o trusa complexa cu elemente esentiale care asigura supravietuirea dupa un cataclism. Trusa de supravietuire la cutremur trebuie sa includa si un incarcator pentru telefon. Kitul de cutremur include in primul rand elemente si lucruri neperisabile. Trusa de cutremur trebuie sa includa nu doar un kit medical ci si un kit utilitar. Printre toate elementele incluse in trusa de cutremur incarcatorul de telefon este un lucru esential.

Trusele de supravietuire la cutremur promovate de kit-cutremur.ro includ un incarcator de telefon. Fie ca este un incarcator de telefon cu acumulatori, fie ca este un incarcator de telefon cu baterii obisnuite sau cu dinam: trusele de supravietuire promovate includ un incarcator de telefon. Fie ca este vorba de un incarcator de telefon cu baterii obisnuite, de power bank cu acumulator sau incarcator cu dinam: kit-cutremur.ro promoveaza truse de supravietuire cu incarcatoare.

Dinam pentru incarcare telefon
  • Incarcator telefon cu dinam
5

Incarcator telefon cu dinam

Trusa de suprevietuire la cutremur incarcatorul cu dinam pentru telefon. Element important din kitul de cutremur: incarcatorul de telefon cu USB. Power bank cu dinam pentru incarcarea telefonului in situatii de urgenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa