Trusa de cutremur – kitul de calamitate

Trusa de cutremur sau kitul de calamitate iti pot salva viata. O trusa de supravietuire la cutremur este necesara in orice gospodarie. trusa de supravietuire la cutremur va deveni probabil obligatorie la fel ca asigurarea de locuinta. Romania este intr-o zona cu risc seismic ridicat si sunt regiuni specifice unde cutremurele pot depasi 7 pe Richter. Cel mai bine este sa fim pregatiti pentru un cutremur si sa avem la indemana o trusa de supravietuire. Kitul de cutremur sau trusa pentru calamitate va poate salva viata sau va poate sustine pe perioada imediat urmatoare cutremurului.

Componenta trusa cutremur

Trusa de supravietuire la cutremur trebuie sa contina trei componente principale: kitul de cutremur (care include trusa medicala, provizie medicamente, prim ajutor medical si toate lucrurile neperisabile), o provizie de apa, o provizie de alimente perisabile la perioada mare. Site-ul kit-cutremur.ro promoveaza trusa de prim ajutor la cutremur, cu toate elementele neceare unui kit de cutremur.

Separat de aceste kituri de cutremur aveti nevoie in primul rand de o provizie de apa potabila imbuteliata. Kit-cutremur.ro nu vinde apa sau alimente: vinde truse de supravietuire la cutremur.

Sfaturi supravietuire cutremur

IGSU a emis o brosura cu sfaturi pentru actiune in caz de cutremur. Acest document este esential si pentru kit-cutremur.ro in proiectarea truselor de supravietuire la cutremur. Cum trebuie sa ne comportam in caz de cutremur aflam dintr-un reportaj PROTV realizat cu un specialist in supravietuire la cutremur. Un expert in situatii de urgenta ne spune ce sa avem la indemana in caz de cutremur:

Primul website dedicat supravietuirii la cutremur kit-cutremur.ro va sta la dispozitie cu informatii complete despre cum trebuie sa procedati in situatia unui cutremur sau la calamitati si ce trebuie sa includa kitul de cutremur. Primul website dedicat sfaturilor pentru cutremur dar si pentru promovarea celor mai bune kituri de cutremur.

Trusa pentru cutremur
  • Compunere trusa cutremur
5

Trusa supravietuire cutremur

Informatii despre trusa de supravietuire la cutremur. Kitul de cutremur si pentru calamitati. Fii pregatit de cutremur cu trusa de cutremur de la kit-cutremur.ro.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa