Lanterna cu dinam din trusa cutremur

Trusa de supravietuire la cutremur trebuie sa contina cel putin o lanterna. Laterna cu dinam din kitul de cutremur este probabil cea mai buna varianta. O lanterna cu dinam asigura iluminatul fara a apela la baterii si poate fi utilizata o perioada indelungata. Dezavantajul este ca lanterna cu dinam trebuie reincarcata periodic ceea ce necestia depunerea unui efort. Cele mai bune lanterne cu dinam sunt bineinteles cele cu led pentru ca asigura si un iluminat cu un consumator mic. Ledurile consuma mult mai putina energie decat becul cu filament care consuma bateriile sau acumulatorii mult mai repede.

Trusele de supravietuire promovate de kit-cutremur.ro au in compunere lanterne cu dinam si becuri led sau lanterne cu becuri led cu consum redus. Trusele de supravietuire mai complexe promovate de kit-cutremur.ro includ de obicei doua surse de lumina: o lanterna de baza si o mililanterna sau, o atreia sursa destinata marcarii locatiei un bec special ce emite culori diferite.

Lanterna din trusa de cutremur

Lanterna dinam trusa cutremurTrusa de supravietuire la cutremur trebuie sa includa cel putin o lanterna. In situatia unui cutremur mai mare este foarte posibil sa se opreasca curentul pe o perioada mai scurta sau mai lunga, poate chiar pentru cateva zile. In aceasta perioada aveti nevoie de o sursa de lumina usor de folosit si cu un consum redus. In mod similar, daca aunteti izolat in urma cutremurului pentru o perioada mai scurta sau mai lunga lanterna din trusa de supravietuire la cutremur este esentiala. Va fi probabil singura resursa de lumina utila, la indemana, utilizabila pe termen lung.

Lanterna din kitul de cutremur trebuie sa fie usor de utilizat, inclusa in trusa de supravietuire, la indemana si functionala (trebuie probata). O lanterna cu led este recomandata chiar daca este o lanterna cu dinam sau cu baterii: becurile led consuma foarte putin curent.

Lanternele kit-cutremur.ro

Lanterna led kit cutremurTrusele de supravietuire kit-cutremur.ro includ cel putin o lanterna, de cele mai multe ori o lanterna principala si una secundara. Toate lanternele din trusele promovate de kit-cutremur.ro sunt pe baza de led ceea ce presupune un consum redus de energie si o durata foarte mare de viata pentru baterii. Orice trusa de supravietuire la kuctremur trebuie sa includa in kit cel putin o lanterna care sa asigura o sursa stabila de lumina pe termen lung.

Inc un element important: lanterna din kitul de cutremur trebuie sa fie rezistenta la socuri. becurile led sunt inca un avantaj pentru ca se stie foarte bine becurile cu filament sunt extrem de sensibile la socuri. lanterna cu led este bine sa aiba zona din cauciuc sau cauciucate cum este cea din imagine care sa-i asigure protectia. Dar, una peste alta, lanterna nu trebuie sa lipseasca din trusa de cutremur. Kitul de cutremur trebuie sa includa cel putin o lanterna de calitate care sa asigure luma pe perioada lunga.

Lanterna cutremur
  • Lanterna din trusa cutremur
5

Lanterna din trusa cutremur

Trusa de supravietuire la cutremur trebuie sa contina cel putin o lanterna de calitate. Lanterna din kitul de cutremur trebuie sa fie lanterna cu dinam sau lanterna cu becuri led. Consultati componenta unei truse de supravietuire la cutremur si verificati lanterna de cutremur.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa