Dinamul din trusa de supravietuire

Trusa de urgenta de cutremur include un incarcator de telefon. Dinamul incarcator de telefon este o solutie. Trusa de supravietuire cu incarcator cu dinam ofera posibilitatea unica de a va putea incarca telefonul fara baterii, fara dependenta de acumulatori sau de soare. Pentru ca mai exista incarcatoare de telefon la soare, cu baterii solare de incarcare. Ce va faceti insa daca sunteti izolati, fara acces la lumina naturala puternica? Ce va faceti daca pur si simplu nu mai aveti baterii?

Dinamul pentru incarcarea telefonului este o solutie 100% independent de incarcare. In plus, mufa USB care livreaza cei 5V pentru incarcare poate fi utilizata si pentru alte dispozitive. Aveti o tableta? O puteti incarca cu dinamul de incarcare a telefonului? Aveti aparate auditive, de sustinere a vietii (masurare tnesiune, glicemie) proiectate pentru incarcare pe mufa USB? Aveti dinamul de incarcare telefon. Toate aparatele moderne care au nevoie de incarcare folosesc acest tip de incarcator. Mufa USB alimentata de dinam poate incarca orice dispozitiv modern.

In plus, dinamul de incarcare telefon dispune si de un led. Ledul de la incarcatorul cu dinam functioneaza ca o mini lanterna. Puteti astfel avea o surse de luma de urgenta care este actionata cu dinamul de incarcare.

Dinam incarcare telefon

Dinam incarcare telefonUn dinam de incarcare telefon poate fi utilizat usor. Adevarat: este nevoie sa fie actionat permanent pentru o perioada mai mare de timp. Dar dinamul de incarcare telefon este extrem de util si asigura o totala independenta. In momentul in care se opreste curentul nu aveti o sursa de alimentare, nu aveti baterii: dinamul de incarcare telefon e solutia perfecta.

Dinamul de incarcare telefon nu este foarte mare dar este extrem de util. Probabil dinamul de incarcare telefon este la competitie cu incarcatorul de telefon cu baterii normale. De ce? Ambele incarcatoare asigura independenta. Adevarat, incarcatorul de telefon cu baterii normale este dependent de baterii. Insa nu impune actionarea permanenta a unui dinam de incarcare. De preferat este sa aveti ambele tipuri de incarcatoare. Nu stiti cat poate dura criza provocata de lipsa curentului. In primele zile va puteti asigura incarcarea telefonului cu un incarcator extern cu acumulatori.

Trusa supravietuire cutremur

Dinamul de incarcare pentru telefon este important pentru trusa de supravietuire la cutremur. Kitul de cutrtemur trebuie sa includa cel putin un incarcator pentru telefon. Fie ca avem in trusa de supravietuire un incarcator cu baterii, un incarcator extern cu acumulator (Power Bank), fie ca este un incarcator cu dinam: incarcatorul este absolut necesar. Kitul de cutremur incarcatorul de urgenta pentru telefonul mobil, explicatii despre dinamul de incarcare a telefonului mobil.

Treusa cutremur incarcator
 • Treusa cutremur incarcator cu dinam
5

Treusa cutremur incarcator

Kitul de cutremur incarcator de urgenta pentru telefon. Dinamul pentru incarcarea telefonului din trusa de supravietuire la cutremur. Kitul de cutremur incarcatorul de urgenta pentru telefonul mobil, explicatii despre dinamul de incarcare a telefonului mobil.

2 Comments
 1. Reply
  Eugen februarie 13, 2018 at 4:16 pm

  Pret?cum/unde comand?

  • Reply
   TrusaCutremur martie 2, 2018 at 8:58 am

   Aveti in meniu optiunea „kituri la vanzare”. Fiecare rpezentare de kit contine si pretul. Aveti la dispozitie formularul de contact cu campurile speciale de solicitare produs.

Leave a reply