Trusa supravietuire: palnie urinare femei dispozitiv emergency

Trusa de cutremur poate contine si o palnie de urinare pentru femei. Dispozitivul palnie de urinare pentru femei din kitul de supravietuire la cutremur poate fi extrem de util. In mod normal aceasta palnie din silicon este folosita in calatorii sau de femeile din armata. In situatii de urgenta insa palnia de urinare pentru femei poate fi utilizata pentru a evita urinarea in zona de refugiere, in zona in care locuiti cand apa este oprita. In urma unui cutremur de intensitate curentul si apa menajera, apa curenta sunt oprite.

Cu ajutorul palniei pentru urinare femeile pot urina din picioare sau poate urina cu usurinta intr-un recipient. Ceea ce era posibil doar pentru barbati este posibil cu acest dispozitiv si pentru femei. Daca sunteti mai multe persoane care locuiesc intr-un spatiu dupa cutremur, o zona fara apa menajera sau toaleta, dispozitivul palnie de urinare le permite femeilor sa urineze in recipiente goale. De exemplu sticlele de apa sau bidoanele de apa ramase goale pot fi utilizate si de femei care pot urina cu usurinta in ele cu ajutorul palniei de urinare pentru femei.

Utilizare palnie urinare femei

O alta modalitate de utilizare a palniei de urinare pentru femei este in zone aglomerate, locuite de mai multe persoane. Taberele de refugiati utilizeaza toalete ecologice sau toalete comune. Femeile evita cu ajutorul acestei palnii sa se aseze pe capacul de la toaleta si pot urina din picioare la fel ca barbatii. Se evita astfel contactul cu suprafetele de toaleta utilizate frecbvent atat de barbati cat si de femei. Palnia de urinare pentru femei este una personala si astfel o puteti folosi de mai multe ori evitand contactul cu suprafete ce pot purta germeni sau virusi.

In situatia in care veti petrece mai multe nopti in masina, dupa cutremur, femeile pot utiliza palnia pentru urinare pentru a urina in sticle, bidoane sau alte recipiente. De exemplu sticlele cu apa golite pot fi utilizate pentru a urina chiar si in masina. Desi prima data este mai greu de utilizat, dispozitivul de urinare cu palnie pentru femei va deveni un accesoriu util si usor de utilizat.

Istoria palniei de urinat pentru femei

Palnia de urinat pentru femei este un dispozitiv utilizat prima data in armata. La fel ca multe alte inventii, zona militara a adus si acest dispozitiv. In Armata Statelor Unite dar si in Amrata Elvetiana si Armata Marii Britanii palnia de urinare pentru femei este un dispozitiv ce face parte din echipamentul femeilor militar. Dispozitivul de urinare pentru femei este utilizat de femeile militar din armatele NATO in timpul misiunilor sau in timpul instrictiilor, exercitiilor si aplicatiilor militare. Toaletele comune utilizate atat de femei cat si de barbati in bazele militare impun deseori utilizarea de catre femei a acestui dispozitiv cu palnie de urinare pentru femei.

Trusa supravieturie cutremur

Un kit complex de cutremur include si o palnie de urinare pentru femei. Trusele de supravietuire la cutremur promovate de kit-cutremur.ro includ si o palnie de urinare pentru femei. Alaturi de alte lucruri si elemente neperisabile, lanterne, bricege, amnare, truse medicale, kiturile de cutremur VIP promovate de acest site includ si o astfel de palnie de urinare pentru femei.

Palnie urinare femei
  • Palnie urinare femei
5

Dispozitiv panie urinare femei

Dispozitivul palnie de urinare pentru femei din kitul de supravietuire la cutremur poate fi extrem de util. In mod normal aceasta palnie din silicon este folosita in calatorii sau de femeile din armata. In situatii de urgenta insa palnia de urinare pentru femei poate fi utilizata pentru a evita urinarea in zona de refugiere, in zona in care locuiti cand apa este oprita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply