Trusa de cutremur: fluierul şi busola

Kitul de cutremur: fluierul si busola. Va intrebati ce cauta in trusa de cutremur fluierul si busola, cum ne ajuta la supravietuire in cazul unui cataclism. Insa de la bun inceput va garantam ca atat fluierul cat si busola au un rol important in trusa de supravieturie la cutremur. O solutie practica este cea a fluierului care contine si busola. Exista si alte tipuri de fluiere. Fluier cu bilet interior cu informatii. Fluier cu busola si termometru. Vom vedea in acest articol ce cauta in trusa de cutremur fluierul si busola.

Este usor de anticipat la ce foloseste fluierul in trusa de cutremur: sa fluieri cu el. Insa in situatii speciale este important sa poti da semnale, sa fluieri pentru a fi auzit de la distanta. Echipa de salvare este ajutata foarte mult daca aude unde esti.

Fluier trusa cutremur

Kit cutremur fluierulKitul de cutremur trebuie neaparat sa includa si un fluier. Pentru a va semnala prezenta pe zi, pe intuneric, din zone izolate, poate chiar de sub daramaturi sau dintr-o zona in care sunteti blocati, este necesar sa va semnalati prezenta.

Fluierul din trusa de cutremur va ajuta in caz de nevoie sa trimiteti semnale pentru a fi localizat de echipele de salvare. In mod similar, busola din kitul de cutremur va ajuta sa aveti mai multe informatii despre locul in care va aflati. Unde sunteti situat(a) din punctul de vedere al punctelor cardinale. Pe intuneric sau noaptea este greu sa dati foarte multe informatii. In urma cutremurului reperele cunoscute se pot modifica. Daca sunteti blocat sau/si structurile inconjuratoare se modifica nu veti putea da informatii corecte si coerente pentru echipele de salvare.

Fluierul va ajuta pe dv. pentru a fi localizat de echipele de salvare. Este un sunet strident ce poate fi obtinut cu un efort minim. Un sunet ce nu este conditionat decat de a sufla in fluier. Fara baterii, fara alte sisteme de localizare care pot da uneori erori.

Busola din trusa de cutremur

Busola va furnizeaza elementele de localizare a pozitiei dumneavoastra. Pe intuneric, intr-o structura inconjuratoare modificata, fara dispozitive electronice sofisticate, aflati pozitia dv. Chiar si instrumentele electronice sau localizarea prin GPS cu ajutorul telefonului pot avea erori. Insa busola din kitul de cutremur va indica ele mei importante coordonate de orientare: punctele cardinale. In situatii limita este esential sa cunoasteti pozitia dv. raportata la punctele cardinale. Si busola va ajuta sa aflati atat pozitia dv. cat si pozitia in raport cu cei din jur raportat la punctele cardinale.

Utililizarea fluierului si busolei din trusa de cutremur

Un exemplu practic de utilizare a celor doua instrumente din trusa de cutremur. Cu ajutorul fluierului semnalati prezenta dv. Vin echipele de salvare si le auziti in apropiere. La randul lor transmit semnale sonore. Fiind aproape aveti posibilitatea de a comunica cu ele. Fie strigand fie prin telefon mobil. Una dintre intrebari va fi: din ce directie auziti echipa de salvare? Busola o sa va ajute. Si veti da un raspuns de tipul: sunteti la Est de noi, sunteti la Nord- Vest de mine. Este doar un exemplu. Si nu va dorim sa il aplicati, sa utilizati aceasta experienta.

Busola si fluierul sunt doua lucruri esentiale din trusa de cutremur. In acest articol v-am explicat in mare utilitatea busolei si fluierului din kitul de cutremur. Este bine de stiut ca sunt solutii practice cum ar fi fluierul ce include si busola. Sau fluierul care include si termometru. Sau un fluier special pe care il vom furniza in trusa noastra de cutremur: fluier cu busola si termometru.

Tot cu ajutorul fluierului puteti transmite mesaje in alfabet morse. Chiar daca nu cunoasteti alfabetul morse, in documentele din trusa de cutremur il veti avea. Astfel fluierand scurt sau lung (punct, linie) puteti comunica cu cei din exterior prin aflabetul morse.

Fluier cu bilet identificare

Fluier cu biletel trusa cutremurTrusa de cutremur poate contine un fluier special. Un fluier cu un compartiment special in care introduceti un biletel. Acest fluier dedicat si special din trusa de cutremur contine un compartiment special. Un fluier in interiorul caruia se plaseaza un bilet cu informatii importante despre proprietar.

In interiorul acestui fluier se poate plasa un bilet cu informatii importante. In acest fluier de cutremur salvatorii pot gasi date esentiale pentru salvarea persoanei respective. Un compartiment special, in interiorul fluierului, protejat la umiditate, unde se introduce un mesaj. Pe biletel puneti de exemplu grupa sangvina si RH-ul, eventualele boli de care suferiti, adresa, nume ale celor apropiati. Acel biletel vine in sprijinul salvatorilor pentru ca acestia sa poata lua legatura rapid cu familia dv., cu cei apropiati. Datele din fluierul de cutremur cu mesaj va ajuta si in situatia in care suferiti de anumite boli de care este bine ca salvatorii sa aiba cunostinta. De exemplu daca sunteti cardiac, diabetic, hipertensiv sau daca aveti anumite alergii.

Trusele de cutremur pe care le vom avea la vanzare vor include si aceasta optiune: fluierul cu compartiment special, protejat la umiditate, pentru mesaj scris.

Fluier cu busola si termometru

Fluierul care iti salveaza viataUnele dintre trusele de cutremur pe care le vom pune la dispozitie vor include si acest element important. De tipul 3 in 1, fluierul cu busola si termometru este esential pentru supravietuire in situatie de cutremur. Nu mai aveti nevoie de trei lucruri separate: fluier, busola si cutremur. Vom oferi un produs usor de utilziat in caz de cutremur. Un fluier, in doua variante, cu busola si termometru. Un produs indelung cautat pe care il vom pune la dispozitie in trusele de cutremur: fluier cu busola dar si cu termometru. Fluierul din trusa de cutremur cu busola si termomentru este fluierul care iti poate salva viata.

Toate aceste componente esentiale pentru trusa de cutremur vor fi disponibile in compunerea kiturilor de cutremur pe care le vom avea la vanzare. Nu uitati: trusa de cutremur sau geanta pentru cutremur sunt esentiale pentru supravietuirea la cutremur.

Fluierul si busola la cutremur
  • Trusa de cutremur: fluierul si busola
5

Fluierul si busola din kitul de cutremur

Kitul de cutremur musai sa includa busola si fluier. Un articol cu explicatii despre importanta fluierului si a busolei in trusa de cutremur. Supravietuirea la cutremur este esentiala iar fluierul si busola sunt importante.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa