Kitul de cutremur: trusa necesară în fiecare casă

Un kit cutremur este esential. Kitul de cutremur va poate salva. Trusa de cutremur contine lucruri necesare pentru a supravietui în situatia în care esti prins între daramaturi unde astepti sa ajunga echipele de salvare. Scump sau ieftin, cu mai multe elemente si lucruri necesare sau cu o compunere minima, kitul pentru cutremur îsi va salva viata atunci cand îl ai langa tine. Din acest motiv, site-ul kit-cutremur.ro vine cu informatii despre truse de cutremur, kituri speciale, ce contin piesele si elementele necesare pentru a va ajuta sa supravietuiti în situatii dificile. Un kit pentru cutremur va poate salva viata si va poate ajuta sa iesiti din situatii dificile.

Trusa de cutremur

Trusa de cutremur include mai multe lucruri decat un kit uzual de prim ajutor. Pe langa kitul de prim ajutor aceasta trusa pentru cutremur include lucruri necesare si esentiale pentru a supravietui în cazul în care, din nefericire, sunteti prinsi sub daramaturi.  Spre exemplu, trusa de prim ajutor nu include lucruri care va pot ajuta prezenta sub daramaturi, sub o cladire prabusita. Bun, v-ati asigurat la cutremur sa stati sub o grinda de rezistenta, într-un unghi de conformitate ce v-a asigurat supravietuirea chiar daca s-a prabusit cladirea. Supravietuiti dar echipele de salvare ajung în 2-zile. Si, atunci cand sunt în apropiere trebuie sa le ajutati sa va localizeze prezenta sub daramaturi.

Kitul de cutremur

Pentru a supravietui si mai ales pentru a fi gasiti de chipele de salvare aveti nevoie de un kit cutremur. Prima etapa este bineînteles cea a supravietuirii la cutremur. A doua este de a rezista pana la sosirea echipei de salvare. Pe parcursul acestor perioade este necesar sa fiti informat, sa primiti informatii despre ce se întampla „afara”, în exterior. Si din acest motiv este esential sa aveti la îndemana un radioreceptor care sa fie pregatit, sa puteti asculta, nu doar posturile din FM ci mai ales programul national care emite în AM (Modulatie în Amplitudine sau Unde Medii, Unde Lungi).

Trusa urgenta cutremur

Un cutremur foarte mare poate afecta posturile particulare care emit în FM dar în orice conditii, Radio Romania Actualitati, postul public va emite. Si va emite în primul rand pe frecventele de urgenta care sunt în AM. Nici un post privat nu mai emite pe Unde Medii sau Unde Lungi. Din acest motiv este absolut necesar sa aveti alaturi un radioreceptor cu unde medii-lungi care sa nu fie digital ci clasic, cu scala obisnuita. IMPORTANT: la mari calamitati, cutremure, razboaie, doar Radiodifuziunea va mai emite, adica doar postul public de radio. Este posibil ca toate statiile de emisie FM sa cada în primele zile. Este deci necesar sa aveti un radioreceptor cu unde medii. Nu va ajuta telefonul, nu va ajuta posturile care emit doar pe internet sau în FM.

Trusa de cutremur este bine sa includa un radioreceptor simplu, fara display sau alte lumini, un radio (tranzistor) care sa nu consume repede bateriile.

A patra etapa, foarte importanta, este de a va semnala prezenta. Auzul se va „ascuti” si veti percepe orice se întampla „afara”. Moment în care fluierul special din kitul pentru cutremur o sa va ajute sa fiti localizat(a). Noapte o sa va ajute si o lanterna, o sursa de lumina care trebuie de asemenea sa faca parte din kitul de cutremur.

Pret kit cutremur

Pretul pentru un kit de cutremur variaza in functie de complexitate. Si noi oferim mai multe variante de kituri de cutremur la preturi diferite. Functie de posibilitatile financiare puteti alege una dintre trusele de cutremur din oferta noastra. Trusele de cutremur au fost concepute cu o consiliere speciala din partea unor experti în problematica securitatii. Toate kiturile de cutremur asigura de la minim la maxim pentru o trusa necesara pentru a supravietui în cazul unui cutremur.

Kitul de cutremur
  • Informatii Kit Cutremur
5

Trusa de cutremur

trusa de cutremur informatii. Kitul de cutremur din ce este compus. Utilitatea kitului de cutremur. De unde poti procura o trusa de cutremur.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Aici>> Formular comanda trusa