Oferta kituri

Obţinerea unei truse de supravieţuire la cutremur pentru locuinţa dv. este un demers esenţial pentru a va proteja pe dv. şi familia dv. în situaţii de urgenţă. Kitul de cutremur trebuie să fie o trusă de sine-stătătoare, cu elemente ce nu trebuie să fie înlocuite permanent, lucruri esenţiale pentru supraviețuirea în cazul unui cutremur sau în alte situaţii dificile. Multe persoane nu realizează cât de importantă este o trusă de supravieţuire la cutremur şi deseori doar după ce se confruntă cu situaţii de urgenţă apreciază adevărata valoare a unui kit de cutremur. Trusele de urgenţă promovate de kit-cutremur.ro au la bază informaţii furnizate de IGSU România şi de Crucea Roşie din Statele Unite care are o experienţă în prevenirea şi intervenţia la cutremure zona seismică reprezentată de Califormia.

Trusele de supravieţuire la cutremur promovate pe acest website sunt proiectate pentru 2-3 persoane, cu elemente neperisabile necesare în orice apartament în situaţia unui cutremur. Pe lângă aceste truse trebuie să vă asiguraţi separat o rezervă de apă calculată în funcţie de numărul de persoane şi pentru o perioadă de supravieţuire de 3 zile (aproximativ 3 litri/ persoană/ zi). În mod similar este necesară o rezervă de hrană compusă din produse alimentare conservate cu o perioadă lungă de garanţie cum ar fi conservele de pate, de peşte, carne presată, pesmeţi etc. Aceste provizii trebuie înlocuite periodic (2, 3 sau 4 ani funcţie de termenul de valabilitate al produselor).

De ce aveţi nevoie de un kit de supravieţuire?

După un dezastru natural în zona dumneavoastră vă puteţi afla în situaţia de a nu mai avea acces la produsele de zi cu zi. Curentul electric poate fi oprit pentru mai multe zile dacă nu chiar săptămâni, nu va exista acces la internet sau la televiziune, apa potabilă poate fi oprită. Casa (sau apartamentul dv.) poate suferi daune de structură şi, din acest motiv, este posibil să devină de nelocuit şi să o părăsiţi sau să staţi în apropiere până primiţi ajutor de la autorităţi. Este posibil ca dv. sau cei din familie să sufere de răni în urma cutremurului şi să aibă nevoie de un tratament imediat într-o perioadă în care este dificil să aveţi acces la atenţie medicală din alte părţi.

Să fiţi pregătiţi pentru astfel de momente reprezintă cel mai bun plan de asigurare pe care îl puteţi avea pentru familia dumneavoastră. Trusele de cutremur de pe acest website sunt compuse cu elementele necesare pentru situaţii de urgenţă şi pot fi transportate cu uşurinţă. Don’t delay, prepare today!

Truse kit-cutremur.ro

Avem pregătite pe stoc sau la cerere mai multe tipuri de truse de supravieţuire la cutremur. Fiecare trusă de cutremur are în compunere lucruri esenţiale dar diferă în complexitate şi număr de elemente incluse în kit. Trusele pornesc de la un kit minim necesar şi cresc în complexitate cu elemente adăugate pentru asigurarea supravieţuirii pentru mai multe persoane dar şi pentru confortul ce poate fi asigurat în astfel de perioade critice. Mai jos aveţi aceste truse de supravieţuire la cutremur, kituri ce pot fi luate cu dumneavoastră şi pe perioada unor deplasări pe perioade mai mari cu familia fiind truse de supravieţuire ce sunt pregătite în genţi speciale, uşor de găsit, uşor de accesat, uşor de utilizat, uşor de transportat.

Truse supravietuire
  • Oferta truse supravietuire
5

Oferte kit cutremur

Oferte truse de supravietuire la cutremur. Preturi pentru kituri de cutremur. Truse pentru cutremur compunere si oferte disponibile. Pret trusa cutremur.